dimarts, 19 de març del 2013

El servei d'informació juvenil El Punt a l'institut


/  L’INSTI / SOCIETAT  / MARÇ 2013 /

El punt al teu insti

La Cati ens informa sobre el servei d’informació juvenil que ofereix al nostre institut
Si voleu fer-li qualsevol consulta, la Cati us atendrà al vestíbul del nostre institut els dimarts d’11 a 11:30
 CATI. - El Punt al teu Insti és un servei municipal d’atenció informativa als Instituts dins del projecte de descentralització informativa del Servei d’Informació Juvenil El Punt.

   Aquest servei ofereix a l’alumnat jove informació de temática diversa: estudis, recursos per treballar, associacionisme, cultura, lleure i oci, esports, salut, així com també dels atres temes de la resta d’assessories d’El Punt.

   Un cop a la setmana teniu la possibilitat d’aprofitar l’hora del pati per consultar-nos al vestíbul del vostre institut sobre els temes que us interessin. A l’Institut Rubió i Ors, en concret, ens hi trobaràs els dimarts d’11 a 11:30. I també podeu estar al dia sobre temes d’interès juvenil fent-vos seguidors/es del facebook ElPuntalteuinsti.

    Per a més información, podeu recórrer als següents contactes i adreces:
Telèfon: 93 652 98 43
Telèfon i fax: 93 654 28 28
Correu electònic: elpunt@santboi.cat

   A més a més teniu la possibilitat de visitar-nos a La Factoria Jove de Can Massallera (carrer Mallorca número 30).L’horari és el següent: els dilluns de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, de dimarts a dijous de 16 a 20 hores, i els divendres de 10 a 14 hores. Us hi esperem!